Verzend- en retourbeleid

Bij Pinky Promise willen we dat onze klanten blij zijn. Neem contact met ons op als je vragen hebt. Stuur een e-mail naar: ingeborg@pinkypromise.nl.

Levering

Alle artikelen worden uiterijk binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. In geval van vertraging zullen wij je per e-mail op de hoogte stellen. Pinky Promise. Je bestelling wordt bezorgd door Post NL met een track en trace code. Zodra je pakket is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging. 

Wanneer je een bestelling plaatst vanaf €70 zijn de verzendkosten gratis. Binnen Den Haag bezorgen wij ook gratis. We bieden ook een ophaalservice aan. Wanneer je een bestelling wil ophalen, nemen wij per e-mail contact met je op om een afspraak te maken voor het afhalen.

Bezorgkosten:

Nederland 

Bestellingen tot € 69,99: € 4,95

Bestellingen in Den Haag: GRATIS VERZENDING

Bestellingen boven € 70: GRATIS VERZENDING

Europa: € 15

Rest van de wereld: €30

Terugbetalingsbeleid:

Artikelen die niet zijn gebruikt, kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Stuur een e-mail naar: ingeborg@pinkypromise.nl om een retour goed te keuren. Alle retourzendingen moeten worden geautoriseerd voordat ze worden verzonden. Na ontvangst van de retourzending storten wij uw geld binnen 7 werkdagen terug. Houd er rekening mee dat als de artikelen beschadigd zijn, we geen restitutie kunnen geven. De retourkosten zijn voor de klant.